RXS Palvelut tekee maanrakennustyöt ja muut kaivuutyöt Lahden seudulla ja Päijät-Hämeessä

Yhteystiedot

Yrityksemme kattava palveluvalikoima pohjaa vankkaan rakennusalan osaamiseen. Tarjoamme maanrakennus- ja kaivuutyöt sekä muut palvelut asiakkaille Lahdessa ja lähikunnissa, aina omakotitalojen piharakentamisesta sadevesi- ja salaojaremontteihin. Tällä sivulla voit tutustua yksityiskohtaisemmin tarjoamiimme palveluihin.

Tarjoamme myös koneiden ja tarvikkeiden vuokrauspalvelua sekä maa-ainesten toimitusta, joista voit lukea lisää täällä

Maanrakennustyöt

Erikoisalaamme ovat kaikenlaiset maanrakennus- ja pohjarakentamistyöt. Kun teetät maanrakennustyöt RXS:llä, voit olla varma siitä, että rakennusurakalle syntyy kestävä pohja.

 

Rakennamme anturat ja sokkelit ja hoidamme viemäröintityöt, salaojituksen sekä sadevesijärjestelmät suuriin ja pieniin rakennuksiin.

Monipuolisen kalustomme avulla hoidamme niin pienet kaivuutyöt kuin mittavammat urakatkin alusta loppuun saakka korkealaatuisesti. Tarvittaessa hoidamme myös maa-aineksen toimituksen sekä siirron asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kysy lisää!

Purkutyöt

Turvallisuus- ja ympäristösyistä on tärkeää, että rakennusten ja rakenteiden purku hoidetaan yhtä huolellisesti kuin niiden pystytyskin. Varmistamme, että purku sujuu aikataulun ja määräysten mukaisesti. Huolehdimme sopimuksen mukaan myös purkujätteen siirrosta ja loppusijoituksesta. 

Piha- ja viherrakentaminen sekä maisemointi

Piha-alueista huolehtiminen on tärkeää, jotta ne pysyvät mahdollisimman viihtyisinä. Toteutamme erilaiset piharakenteet, nurmialueet, kivetykset ja muut elementit asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huolehdimme puuston ja risujen poistosta sekä pesuista ja kasteluista, jotta piha-alueet pysyvät siisteinä ja turvallisina.

 

Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman maa-aineksia ja huolehdimme tarvittaessa niiden toimituksesta tai siirrosta. Lisäksi vuokraamme koneita asiakkaille, jotka haluavat toteuttaa omat ratkaisunsa.

Lue lisää

Teiden perusparantaminen ja rakentaminen sekä lumityöt

Tarjoamme teiden rakennus- ja kunnossapitopalveluja niin kunnallisille asiakkaille, yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Kauttamme saa kokonaisvaltaisen ympärivuotisen tienkunnossapidon. Saat meiltä palvelut joko kertaluontoisesti tai jatkuvasti sopimuksen mukaan.

 

Sovimme palvelukokonaisuudesta aina joustavasti asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja aikataulun mukaisesti – ota siis yhteyttä, niin voimme sopia yhdessä yksityiskohdista!