Maa-ainekset ja koneet niin pienten kuin suurtenkin projektien tarpeisiin Lahdessa ja lähikunnissa

Yhteystiedot

Sen lisäksi, että RXS Palvelut toteuttaa rakennusalan urakat osaavasti, palvelemme myös asiakkaita, jotka kaipaavat materiaaleja tai lisätehoa omien piha- tai tietöiden tekoon Lahdessa ja lähikunnissa. Meiltä saat helposti tilattua erilaiset maa-ainekset, ja me toimitamme ne sovitusti suoraan kotipihallesi, mökillesi tai työmaallesi. Lisäksi vuokraamme erilaisia koneita ja tarvikkeita, joiden avulla hommat hoituvat mahdollisimman tehokkaasti.

Palvelemme joustavasti, tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla mahdollisuuksien mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai tarjousta!

Laadukkaat sertifioidut maa- ja kiviainekset ja toimitus Päijät-Hämeessä

Kaipaako pihasi uudistusta tai olisiko aika rakentaa mökille uusi soratie? RXS Palvelut tilaa ja toimittaa asiakkaille laadukkaat maa-ainekset ja kiviainekset, jotta pääset tarttumaan toimeen. Kauttamme voit tilata niin erityyppistä soraa, multaa, kuorikkeita kuin muitakin maa-aineksia sopimuksen mukaisesti. Toimitamme materiaaleja niin yksityisasiakkaille kuin suuremmille yrityksille ja kunnallisille toimijoillekin kaikkialla Lahden ja Päijät-Hämeen seudulla.

 

Laadukkaat maa- ja kiviaineksemme soveltuvat monipuolisiin töihin, aina teiden rakennuksesta puutarhanhoitoon. Jos et ole aivan varma, mikä materiaali on sopivin projektiisi, ota rohkeasti yhteyttä. Voimme mieluusti neuvoa sopivien maa-ainesten valinnassa.

 

Halutessasi voit toki myös teettää haluamasi pihatyöt meillä – tutustu myös maanrakennuspalveluihimme!

Maanrakennustyöt

Laadukkaiden koneiden ja tarvikkeiden vuokraus

Joskus pelkät materiaalit eivät riitä, vaan järeämpi kalusto on tarpeen. Meiltä voi vuokrata muun muassa kärryjä, valsseja, rakennustelineitä, siirtolavoja, työmaa-aitoja ja henkilönostimia kaikentyyppisten projektien tarpeisiin. Toimitamme ja haemme pois vuokralaitteet sopimuksen mukaisesti. Tarvittaessa voimme myös opastaa niiden käytössä. Jos etsit tiettyä tavaraa, otathan yhteyttä, niin voimme varmistaa, löytyykö sitä. 

 

Sen lisäksi, että toimitamme laadukkaat maa-ainekset ja laitteet, tarjoamme myös monipuolisia piha- ja viherrakennus- sekä maisemointipalveluja. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin sovitaan, miten voimme palvella!